profiel

Sheboezz staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer.

Ik ben Sheila Boeting en sinds 2015 werkzaam als blogger onder de naam Sheboezz.
Sinds 2016 geef ik ook interieur- & stylingadvies en verricht tevens werkzaamheden als organizer. Een opgeruimd huis, waarbij alle overtollige zaken weer georganiseerd zijn, geeft namelijk weer veel ruimte voor nieuwe ideeën en invullingen.

De naam Sheboezz is ontstaan uit een combinatie van mijn voor- en achternaam, een naam die me iets heel eigens en unieks geeft. Dit unieke wil ik ook graag in een interieur vertalen, zodat een huis niet langer gewoon een huis is, maar een echt thuis. Een huis dat een ziel heeft en de persoonlijkheid van mensen benadrukt, zodat alle bewoners, hoe verschillend ook, het gevoel hebben van thuiskomen. Dat laat zich het beste omschrijven als zich geborgen voelen, maar vooral zichzelf herkennen.

Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Wat betekent een prettig interieur voor jou? Waar voel jij je fijn bij? Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Wil je ook graag een mooi en op het lijf geschreven interieur? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen naar een plan dat aansluit bij jouw situatie en maken we er samen iets moois van!

 

 

Recensies van klanten: