Binnenkijken – unieke woonboerderij in Utrecht

Vandaag een bijzondere binnenkijker in eigen land.

Deze prachtige woonboerderij staat namelijk in de provincie Utrecht en is na een grondige verbouwing ingericht met een unieke stijl, die moeilijk te benoemen is. Het is stoer en modern, maar ook kleurrijk. In de woning zijn de originele details zoveel mogelijk behouden en is er gebruik gemaakt van oude bouwmaterialen. Dit geeft de woonboerderij een geheel eigen en uniek karakter.

De realisatie is verzorgd door Vida Vida. Zij ontwerpen ruimtes die passen bij de mensen die er wonen of werken en maken hierbij gebruik van de ‘mooi leven methode’, zoals ze het noemen. Via deze methode wordt in kaart gebracht op hoe je in het leven staat of wat je met je bedrijf uit wilt stralen. De uitkomsten vormen samen de blauwdruk voor elk interieurontwerp en maatwerk product en zo creëren zij een plek waar je je thuis voelt.

Ik zou me hier in ieder geval zeker wel thuis voelen, maar voorlopig blijft dat bij dromen. Dromen jullie even mee?

 

 

 

 

Ook zo genoten van deze prachtig ingerichte, maar zeer leefbare woning?
Neem dan zeker nog even een kijkje op de website van Vida Vida. Hier vertellen ze meer over hun visie en zijn nog meer prachtige projecten te bewonderen.

 

 

 

4 Comments

 • Victor schreef:

  Wow wat een vette kleuren combinatie! Toch zie je dit niet snel zo licht terug op een woonboerderij. Normaliter zie je dat mensen veel sneller donkerdere kleuren gebruiken. Gave foto’s!

 • Sheila schreef:

  Bedankt voor je enthousiaste reactie Victor! Leuk om te horen.
  Overigens zie ik op jullie website ook prachtige vloeren!

 • Eva schreef:

  Wat een gave foto’s! Echt een hele mooie contrast. Die bijzettafeltjes maken het geheel eigenlijk echt compleet. Heel simpel om op te lossen, maar zou er zelf niet opgekomen zijn!

  • Sheila schreef:

   Bedankt voor je leuke reactie Eva en wat hebben jullie ook een prachtig assortiment (bijzet)tafels! Hopelijk kan ik die een keer gebruiken in een toekomstige blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *