Bord, borden en bordjes aan de muur

Sommige trends lijken haast wel altijd te blijven en zo zien we ook langere tijd het fenomeen van bordjes aan de muur. Om eerlijk te zijn heb ik lang niet geweten wat ik er nu echt van moet vinden. Leuk en toch ook weer niet. Maar hoe vaker ik verschillende uitvoeringen heb gezien, hoe leuker dat ik het ga vinden.

Met deze trend kun je echt je eigen unieke muur creëren, want de kans dat iemand precies dezelfde verzameling bordjes heeft aangelegd is nihil. Bovendien kun je ze helemaal op jouw manier ophangen en samenstellen. Zeker in de wijze van ophangen is er zoveel mogelijk dat ik een aantal varianten met jullie wil delen, ook al is de trend niet gloednieuw meer.

Bovendien denk ik dat we dit nog wel heel lang terug zien komen in het interieur. Eigenlijk kun je het zien als de nieuwe verzameling van fotolijsten.. maar dan leuk anders.

02-01

03-00

01

04

03-01

06

05

07

08

08-01

09

09-01

09-02

10

12

15

21

20

23

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *