Denim drift – anders dan anders!

Denim Drift is dé woonkleur voor het jaar 2017 en persoonlijk vind ik het een prachtige kleur. De kleur is zacht en warm, maar toch ook een tikkeltje stoer. En bovenal is de kleur heel flexibel en meegaand, waardoor de kleur vrijwel in ieder interieur en ruimte inzetbaar is.

Ik wil jullie dan ook graag wat extra ideeën meegeven over hoe je deze kleur kunt gebruiken in je interieur:

Dulux Denim Drift Colour Futures 2017

The beauty of this colour is just how versatile it is. Today, I wanted to share 8 different ways you can use it in your home.

Schilder muur en deur in dezelfde tint

denim drift hallway

Gebruik deze prachtige kleur in je hal voor een uitnodigend welkom!

Maak zelf een mural of kunstwerk op de muur

denim drift wall mural

In plaats van een muur egaal schilderen in Denim Drift is het ook erg leuk om een soort kunstwerk te creëren. Net alsof inkt is uitgelopen, geeft dit prachtige effect.

Maak een (foto) gallerij met Denim Drift als hoofdrol speler

denim drift wall art

Groepeer meerdere foto’s, prints of afbeeldingen – allen in de kleur Denim Drift – bij elkaar voor dit overweldigende effect.

Kies je meubelen of vloerkleed in Denim Drift

Denim drift sofa and rug

Waarom zou je de kleur Denim Drift beperken tot op de muur? Ook in zachte materialen, zoals gordijnen, bank en vloerkleed, komt de kleur prachtig tot zijn recht.

Slaap zacht!

denim drift bedding

Maak je bed extra uitnodigend door deze kleur blauw in meerdere tinten terug te laten komen in je beddengoed. Sweet dreams verzekerd!

Schilder je muur of lambrizering

denim drift fireplace

Als je een hele muur in de kleur Denim Drift teveel van het goede vindt of de kleur al op andere manieren terugkomt in je interieur, dan geeft een kleuraccent een mooie touch. Denk hierbij aan een lambrizering of zoals in dit voorbeeld, een schouw.

Schilder je deur en kozijn in dezelfde kleur

denim drift door

Een bijzonder effect creër je door niet alleen de deur zelf, maar ook de deurpost in dezelfde kleur te schilderen. De kleur eventueel door laten lopen in de lambrizering geeft dit waanzinnige effect.

In de keuken of op je vitrinekast

denim drift kitchen

Als je voor de ‘wauw’ effect gaat, dan is het prachtig om je keuken in deze kleur te kiezen. Maar minstens zo mooi is het wanneer je je servieskast/ vitrinekast van een lik Denim Drift voorziet. Mocht je dit net wat te gewaagd vinden, schilder dan enkel de binnenkant van de kast. Wanneer je deze vult met wit servies is dit adembenemend mooi!

Hopelijk hebben jullie weer wat nieuwe ideeën opgedaan. Mochten er nog meer tips zijn, dan zijn deze natuurlijk altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *