Haal de zon in huis met deze prachtige kleur geel!

Geel is een kleur waarmee mensen vaak een haat- of juist een liefdeverhouding hebben. Op het eerste gezicht lijkt het ook geen makkelijke kleur om mee te combineren, maar niets is minder waar.

Combineren met natuurlijke materialen

Vrijwel alle tinten geel laten zich uitstekend combineren met bijna alle houtsoorten. Het mooiste effect wordt bereikt als er een beetje contrast ontstaat, dus het soort hout waartegen de gekozen kleur mooi afsteekt. Okergeel en donker hout zijn dan ook een perfecte match, maar uiteraard zijn er veel andere combinaties mogelijk.

Geel brengt de zon in huis

Geel zou wellicht niet de eerste kleur zijn die je in gedachten hebt, maar het is de perfecte kleur om licht en ruimte in huis te brengen. Het brengt licht in donkere hoekjes en sombere ruimtes, zeker als er niet veel daglicht in de woonruimte is.

Geel houdt van alle stijlen

Alle tinten geel vormen met de juiste combinatie een perfecte match. Geef stoer industrieel een verrassende touch door het gewaagd te combineren met bijvoorbeeld knalgeel of okergeel. Laat geel de perfecte match vormen met retro en vintage of voeg eens een vleugje geel toe in een pastelinterieur voor een verrassend effect.

Mocht je een wand of meubels in de kleur geel toch net iets te gewaagd vinden of wil je het voorzichtig in je interieur toevoegen, kies dan voor een of meerdere krachtige accessoires. Instant effect!

Laat geel je verrassen en geniet mee van de grote verzameling foto’s. Ik ben benieuwd of jullie bij het zien van deze reportage een beetje het gevoel hadden dat de zon scheen.

0001 industrieel 01  03 industrieel 03-00 03-01  04  04-01 05 06 07 08 11 13 14 15 16 16-01 17 17-01 19  20 21

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *