Interieurtrend 2016 – Marmer

Marmer in het interieur is niet nieuw, het is alleen even weggeweest. In 2015 zagen we het al steeds meer verschijnen en in 2016 mag het zeker nog blijven. Deze natuursteen is een prachtig materiaal dat door zijn eenvoud rust en elegantie uitstraalt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze trend weer terugkomt.

Deze steensoort mengt zich eenvoudig in je interieur, of dit nu in grote of kleine accenten is en laat zich vrijwel overal in toepassen. Denk bij kleine accenten aan bijvoorbeeld een marmeren dienblad, kandelaar of lamp. Wil je het graag grootser aanpakken, denk dan aan bijvoorbeeld een marmeren tafel, als dessin op behang, achterwand in de keuken of natuurlijk gewoon een marmeren vloer.

Marmer toepassen in je interieur
Maak mooie combinaties van verschillende marmersoorten met elkaar, waarbij je koelere uitstraling verzacht met pastelkleuren en comfortabele, natuurlijke materialen, zoals wollige vloerkleden, zachte plaids en kussens van aaibaar fluweel.

Tevens vormt marmer een prachtig contrast met koper en de nieuwe trendkleur okergoud.

Marmer, verkrijgbaar in diverse tinten

Marmer is verkrijgbaar in verschillende zachte tinten, waarin wit, roze of grijs grijs of roze de boventoon kunnen voeren. En laat deze prachtige poederkleuren nou net de andere woontrend voor 2016 vormen!

Er zijn genoeg redenen en mogelijkheden om marmer eenvoudig op te nemen in je huis, dus laat je inspireren voor jouw toepassing van deze prachtige trend.

ferm+behang+marmer+grijs

27

61

47

f87ff4cffba84b83c3c309015ab271e6_thumb_743x1114

anunkblog_collage3

workspace_mydubio_12-680x1024

naamloos

roomed-ikeahack

marmer-interieur

marmer-in-interieur-3

18

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *