Over Sheboezz

A_131797-300x452

Sheboezz staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer.

De naam Sheboezz is ontstaan uit een combinatie van mijn naam, een naam die me iets heel eigens en unieks geeft. Dit unieke wil ik ook graag in een interieur vertalen, zodat een huis niet langer gewoon een huis is, maar een echt thuis. Een thuis dat de persoonlijkheid van de bewoners benadrukt, zodat iedereen het gevoel heeft van thuiskomen.

Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Wat betekent een prettig interieur voor jou? Waar voel jij je fijn bij? Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Ik ben Sheila Boeting en sinds 2015 werkzaam als blogger onder de naam Sheboezz.
Sinds 2016 geef ik ook interieur- & stylingadvies en verricht tevens werkzaamheden als organizer. Een opgeruimd huis, waarbij alle overtollige zaken weer georganiseerd zijn, geeft namelijk weer veel ruimte voor nieuwe ideeën en invullingen.

Mocht je er dus even niet uitkomen, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen naar een plan dat aansluit bij jouw situatie en maken we er samen iets moois van!