Plusjes & kruisjes trend

Plus + Plus = Plusjes of draaien we het liever een beetje op zijn kant en kiezen we voor een Kruisje?

Na de wat lieflijkere trend van hartjes en huisjes gaan we deze winter voor stoer! De kruisjes en plusjes zien we steeds vaker in het interieur verschijnen en deze grafische print beloofd dan ook een echte trend te worden in 2016. Prachtig in zijn eenvoud in een zwart-wit combinatie, maar ook leuk als eye-catcher in een opvallende kleur. Maak een statement met één groot exemplaar of creëer een kunstwerk met meerdere tekens bij elkaar.

Makkelijk in huis te halen door middel van prints op een plaid, kussen of in woonaccessoires. Ook een poster is eenvoudig op te hangen of leuk om ingelijst neer te zetten. Mocht je het grootser aan willen pakken door middel van een patroon op de muur, dan is dit ook makkelijk te realiseren. Denk hierbij aan plusjes en kruisjes op de muur schilderen of er meerdere bij elkaar hangen in bijvoorbeeld een houten uitvoering.

Maar het is ook erg leuk om hier zelf mee aan de slag te gaan:

Maak van een aardappel of gum een sjabloon, dip deze in verf en bestempel hier stof of kaartjes mee. Mocht je een duurzamer exemplaar zoeken, dan zijn er diverse sites waar je een eigen stempel kunt laten maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je op een idee brengen door onderstaande foto’s.

Leuke kandelaars in de vorm van een kruisje/ plusje.. het is tenslotte maar net hoe je ze neerlegt 🙂 .. vind je hier

PicMonkey Collage 01PicMonkey Collage 03-01PicMonkey Collage 02PicMonkey Collage 04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *