Pop Up Shop Goes: de officiële opening

Wat waren we zenuwachtig, wat waren we lichtelijk gestresst.. maar wat hadden we er allemaal vreselijk veel zin in! De opening afgelopen vrijdag.

Na hard werken en je vooraf steeds maar ‘druk maken’ of alles wel precies gaat en wordt zoals je had verwacht, is het gewoon heel fijn als de spits eraf is. Dan is de start gemaakt en daarna vloeit het dan eigenlijk vanzelf wel.

Vrijdag was het zover en kwam de burgemeester onze shop officieel openen. Stiekem voel je je dan toch wel heel trots dat je er bij mag zijn en er echt onderdeel van uit maakt.

Wat was het een heerlijke dag! Allemaal stralende gezichten en niet alleen van ons, maar ook van de bezoekers!  Het concept is nieuw in Goes, maar slaat duidelijk aan. Ook de burgemeester grapte: ‘ “Veertien winkels in een keer openen, dat doe je niet vaak”. En dat was te merken aan de massa’s mensen die de shop al hebben bezocht. De kassa stond bijna voortdurend te rinkelen en we kunnen dus echt spreken van een geweldige openingsdag. Wat de toekomst in petto heeft? 1 Ding is zeker: we zitten er nog tot eind augustus/ september en voor de rest laten wij onszelf ook verrassen!

Foto-impressie van de shop (foto’s gemaakt door Max Coppoolse)

pizap 01pizap 03 pizap 04 pizap 05 pizap 06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *