Pop Up Shop on the Move in Sluis – laat je eindeloos verrassen!

Een must see! Een must do! Een must visit!

Vanaf begin januari zijn de deuren van Pop Up Shop on the Move – Sluis geopend. En achter die deuren bevindt zich één grote verrassing. In de winkel zijn namelijk meerdere deelnemers verzamelt die elk hun eigen, unieke en vaak handgemaakte producten verkopen. Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Bijou Diallo van Bijoux de Bijou.

Waarom zo enthousiast? Omdat het een unieke verzameling producten vormt die je zelden of nooit elders aantreft.

Hierbij een eerste kennismaking met de deelnemers. Om alvast te beginnen met watertanden en om daarna snel je schoenen aan te doen en naar de winkel te rennen.

Bijoux de Bijou

Bijou Diallo reist een paar keer naar de Ivoorkust en bezoekt dan ook buurlanden, zoals Guinee, Conakry, Senegal, Mali en Burkina-Faso. Uit deze bezoeken weet ze een prachtige collectie samen te stellen van unieke tassen en sieraden. Voor de productie wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen, met aandacht voor de plaatselijke economie. Een van de tassen wordt zelfs gemaakt van gerecycled rijstzakken. De producten van Bijou hebben echt een geheel eigen stijl. Ze zijn hip, authentiek, onderscheiden zich en maken deel uit van de’ fairtrade’.

Laat je betoveren in real life of via haar website of Facebook pagina.

bijoux 04 bijou 04 bijoux 02

Rustbron

Wat is dit stel ongelofelijk creatief! Samen maken ze de mooiste ontwerpen uit zowel glas, porselein én zilver. Alles wat ze maken is geheel naar eigen ontwerp en daarmee dus echt uniek.

Hun creaties laten zich moeilijk omschrijven, dus het beste is gewoon om hun brede assortiment te komen bewonderen in de winkel.

Laat je overdonderen door hun creaties op de website of hun Facebook pagina.

rustbron 01 rustbron 02  rustbron 06

Safarah Creations

Patricia geeft extra kleur aan de Pop Up Shop met haar prachtige en kleurrijke kussens.  Kussens die je nergens anders zult vinden, want ze voert haar eigen kussenlijn en is tevens exclusief distribiteur voor de merken Touchee Feelee en Ispy.  Een mooie mix van stijlen met als trefwoorden afrocentrisch, scandinavish, modern en exotisch.
Daarnaast heeft Patricia bijzondere handgeblazen vazen in haar assortiment. Geen enkel exemplaar is hetzelfde, dus hiervoor moet je zeker een kijkje komen nemen.

Voor een kleine preview kun je alvast haar website of Facebook pagina bezoeken, maar voor een goed beeld raden we je aan om naar de winkel te komen!

safarah 02 safarah 03 safarah 04

Sheboezz

Naast het verzorgen van uw interieur & styling, geeft Sheila regelmatig updates van de nieuwste trends en woonstijlen via haar blog. Daarnaast biedt Sheboezz een collectie handgemaakte woonaccessoires naar eigen ontwerp, aangevuld met andere bijzondere items aan. Het assortiment wisselt zeer regelmatig en varieert van woondecoratie tot leuke hebbedingen en personal gifts.

Een goede reden dus om regelmatig binnen te lopen in onze winkel. Om alvast wat inspiratie op te doen kun je haar uiteraard ook volgen via de website of haar Facebook pagina.

P1030572-1 10P1030620-1

 

Hippie Twin (in samenwerking met Gracia)

Als u door de straten van Sluis wilt flaneren, dan bent u hier aan het goede adres. Hun kleding, tassen & accessoires zijn namelijk in één woord: schitterend. In meer woorden moet  hier zeker ook nog verrassend, uniek, bijzonder en anders dan anders aan toegevoegd worden.

Met de sterke combinatie van Hippietwin en Gracia slaagt u gegarandeerd!

Loop snel bij ons binnen om al hun moois te bewonderen of ga voor een sneakpeak naar de Facebook pagina van Hippie Twin of die van Gracia

hippie 01 hippie 02 hippie 03

Prints & Posters (vanaf 1 februari in de winkel!)

Myra maakt de leukste, vrolijkste, mooiste, liefste en wat je verder maar zoekt posters. Het motto van Prints & Posters is: ‘We vinden het belangrijk dat je authentiek kunt zijn. Kortom, dat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt waar je ook bent, thuis of op kantoor. En met onze prints en posters kun je uitstralen wie je bent en de juiste sfeer om je heen creëren.’ Uniek: veel ontwerpen kunnen naar jouw persoonlijke smaak worden aangepast. Andere kleur of tekst? Vaak is het mogelijk. Maar wil je echt iets héél unieks, dan kun je een print of poster speciaal voor jou laten ontwerpen!

Bewonder de prints en bekijk alle mogelijkheden via de website of Facebook pagina.

prints 04 prints 01 prints 01

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *