Vintage vloerkleed voor een eigentijdse uitstraling

Heb je bij het uitzoeken van een vloerkleed al wel eens gedacht aan een vintage vloerkleed? Hiermee geef je je vertrek gelijk een vleugje van een doorleefd karakter; een uitstraling van een huis waarin geleefd wordt. Het geeft warmte aan een industriële of moderne ruimte. En geen zorgen: een vintage vloerkleed is totaal niet ouderwets!

Combineer vintage en modern

Door de karaktervolle uitstraling van een vintage tapijt is dit perfect te combineren met een moderne of industriële meubels en geef je de ruimte direct een eigentijdse uitstraling. De keuze in vintage vloerkleden is enorm: ga je voor een vloerkleed met vintage patroon of dessin of ga je voor een traditioneel Oosters tapijt? Kleuren, vormen en maten te over, dus kijk goed naar wat het beste past in jouw interieur.

Vintage vloerkleed: overal en altijd goed!

Een vintage vloerkleed is makkelijk in de omgang. Omdat er een ruim aanbod is in kleuren, dessins en maten, is een vintage vloerkleed in bijna alle interieurstijlen een mooie toevoeging. Is je woonruimte kleurig en vol, dan valt een kleed minder op, maar vult het mooi aan. Is je woonruimte licht met weinig kleur, dan kan een vintage vloerkleed veel aandacht opeisen.

Eigenlijk kun je wel stellen dat een vintage vloerkleed instant kleur en stijl toevoegt aan een ruimte. En denk hierbij niet alleen aan de woonkamer, maar aan alle woonruimtes. Ook in de keuken en zelfs in de badkamer kan een vintage vloerkleed geweldig zijn. Kijk mee en laat je overtuigen door de mogelijkheden!

www.linaostling.se00-01 02 03 04 04-01 05 05-01 06 06-01 07 08 08-01 08-02 09 09-01 12 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *