Wonen onder een schuin dak

Het idee van wonen of leven direct onder een schuin dak zal niet iedereen aanspreken, terwijl we een zolder direct onder de dakkap heel normaal vinden. Eigenlijk is dit fenomeen vrij simpel te verklaren. We willen namelijk graag licht, heel veel licht, in de woonvertrekken waar we het grootste deel van de dag verblijven.

Toch hoeft wonen onder een schuine kap niet donker te zijn en ik wil jullie dan ook graag laten zien hoe mooi het kan zijn. Schuine wanden creëeren namelijk een bijzondere sfeer en geven een knus gevoel, waarbij aan daglicht geen gebrek hoeft te zijn.

Daglicht

Extra daglicht is namelijk vrij eenvoudig te creëeren door het plaatsen van dakkapel. Maar denk juist ook eens aan het strategisch plaatsen van dakramen. VELUX ramen heeft hierin een enorm aanbod aan diverse types, zodat er met zekerheid een uitvoering is die aansluit bij jouw wensen.

werkplek 02

Raamdecoratie

Vroeger was het niet zo eenvoudig om hier een mooi rolgordijn of andere raamaankleding voor te vinden, maar deze tijd is ligt ver achter ons. Het assortiment aan rol- en/ of verduisteringsgordijnen is enorm, niet alleen in uni kleuren, maar ook met mooie motieven die mooi aansluiten bij de huidige woontrends.

Mocht je juist op zoek zijn naar een gordijn dat flexibeler is in het gebruik, dan zijn er ook prachtige vouw- of plissé gordijnen verkrijgbaar. Eigelijk kun je het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar en anders wellicht aan je eigen wensen aan te passen.

Klik hier om indruk te krijgen van het geweldige assortiment aan VELUX en Itzala raamdecoratie. Itzala is een prachtig alternatief dat passend is voor de VELUX ramen.

Laat je inspireren door onderstaande foto’s om ook in jouw huis aan de slag te gaan met het aanbrengen van extra dakramen of om de bestaande ramen nog mooier aan te kleden. Het voorjaar komt eraan, dus haal het licht binnen!

woonkamer 01

badkamer 01

slaaapkamer 01

slaapkamer 02

woonkamer 03

woonkamer 02

slaapkamer 03

lounge 01

slaapkamer 07

keuken 01

keuken 02

woonkamer 04

slaapkamer 06

slaapkamer 04

kleedkamer 01

samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *