Woontrend 2016 – het nieuwe blauw

Blue it is! Not feeling blue, maar blauw in je interieur!

In 2015 zagen we al veel blauw voorbij komen, in allerlei tinten en ook op de VT wonen beurs showden VT Wonen, Ariadne en Karwei al veel mooie diepe blauwtinten, zoals marineblauw, koningsblauw en de kleur van jeans.

De ‘nieuwe blauwen’ laten zich met hun warme, diepe kleuren van hun beste kant zien. Zeker in combinatie met de nieuwe trendkleur van 2016: okergoud.

Iedere blauwtint brengt zijn eigen sfeer met zich mee.

De kleur blauw heeft heel veel verschillende tinten die allemaal hun eigen eigenschappen hebben en een ander effect geven aan je interieur. Ga voor chique met koningsblauw, voor verfrissend met azuur- en hemelsblauw, voor modern en strak met turquoise, voor rustgevend en ingetogen met indigoblauw.

Zelf ben ik op dit moment in de ban van prachtige diepe kleur blauw.

Laat je verleiden tot het opnemen van deze geweldige kleur met de volgende stijlideeën en zie hoe je perfect kunt spelen met deze kleur in je interieur. Subtiel door het toevoegen van mooie accessoires, zoals kussens of door te gaan voor groots in blauwe muren, meubelen of stoffering.

000-1

001

002

002-0

002-1

004

002-2

004-1

006

007

008

011

012

013

 

 

1 Comment

 • Jonkers schreef:

  Goedendag,

  Hierbij heb ik even een specifieke vraag: op je foto met het gewei aan de muur ligt een prachtig vloerkleed. Hoe kunnen wij achterhalen waar deze te koop is en van welk materiaal.
  Alvast hartelijk dank voor het meedenken. Wij horen graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Lara Jonkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *